Harkányi szállás linkjére találtunk egy barátunk segítségével

A nyár közeledtével, bevallom őszintén, hogy kezdtünk a párommal kicsi bepánikolni, hogy még nem találtunk sehol sem magunknak semmilyen nyaralási lehetőséget sem. Úgy alakult a tavasz, meg előtte a tél is, hogy nem nagyon volt arra időnk, hogy ilyesmiben gondolkozzunk. Most azonban, gyorsan kellett találunk valamit. Ha Gabó barátunk nem talál rá a Baranya Hotel harkányi szállás kínálatára, nem is tudom, hogy hogyan oldottuk volna meg idén a nyaralást. Pedig hát nagyon ránk fér amúgy egy kiadós pihenés!

Mint az kiderült, több ismerősünk is hasonló helyzetbe került. Ezért elhatároztuk, hogy összefogunk, többen, a barátainkkal és megpróbálunk közösen találni valami helyet a nyárra, ahol több napot pihenhetünk. Arra is gondoltunk, hogy legvégső esetben, maximum kiveszünk egy weekend házat valahol a Balatonnál.

Gábornak köszönhetően, aki a legleleményesebb a baráti társaságban, egy ennél sokkal jobb lehetőséget sikerült kifognunk. Addig kutakodott ugyanis, amíg a különböző véleményező csoportok között talált egy linket, ami egy harkányi szállásra vezetett.

Alaposan belevetette magát a hotel oldalának tanulmányozásába és mire minket is felhívott, már teljesen biztos volt, hogy ez a harkányi szállás lesz az, ahova mindnyájan el fogunk látogatni. Jobb helyet el sem tudok képzelni egyébként egy nagy baráti összejövetelhez. Én még gyermekként voltam Harkányban és már akkor is nagyon élveztem, hiszen a táj errefelé gyönyörű és a fiatalok nagyon tudják élvezni, ha kicsit kiszakadhatnak a városi közegből.

Harkány akkor és most

De fiatal felnőttekként és biztosan fantasztikus napokat fogunk itt eltölteni. Igaz, hogy most leginkább a szálloda fantasztikus wellness részlege és a Villányi borvidék vonzó lehetőségei ejtenek minket rabul. De az is biztos, hogy ha már arra járunk, akkor utána fogunk járni a kínálkozó lehetőségeknek.

Én körbe akarom járni a várost, meg akarom nézni a tanösvényeket és ha úgy alakul még Siklósra is elmennék megnézni a várat. Kíváncsian várom, hogy a többiek mit terveznek! De olyan eszméletlenül sok lehetőségünk lesz a különböző programokra, hogy biztosan meg tudunk majd egyezni közös elfoglaltságokban és különálló programokban is.

Az biztos, hogy ha a valakinek nem lesz kedve sehova sem menni és végig a hotelben marad, akkor is egy fantasztikus és roppant pihentető élményben lesz része. A képek és a leírás alapján ugyanis mesésnek tűnik!