A barátnőm linkje vezetett el erre a kiváló oldalra

A barátnőm és én igazi mániákusak vagyunk, ha táskákról van szó. Erre főleg akkor lehet rájönni, ha valaki megnézi az üzenetváltásainkat. Nagyjából minden ötödik üzenet valamilyen link, ami valamilyen szép táskához vezet. Mikor egyikünk talál a neten valami szép holmit, akkor már azonnal linkeljük is a másiknak, és várjuk a másik véleményét.

Már nem egyszer úgy vásároltam meg valamit, hogy azt a barátnőm által küldött linken láttam meg első alkalommal. Ha nem küldözgetnénk ennyi mindent egymásnak, akkor valószínűleg kevesebbet is költenénk, de hát ez van, mi már csak ilyenek vagyunk.

Pár hete a barátnőm egy olyan táska linkét küldte el nekem, ami kiemelkedett az eddig látottak közül. A weboldal egyébként az annataska.hu, amibe szinte azonnal bele szerettem. Ha táska online vásárlásról van szó, akkor ez a legjobb hely erre a célra, pedig én már sok ilyen webes felületen tartózkodtam.

A weboldalukra fellépve egy nagyon kellemes design fogad minket. Az oldalnak nagyon jól használja a színeket is, de nincs túl sok belőlük ahhoz, hogy az zavaró legyen.

Ami viszont ennél is fontosabb, az a weblapon történő egyszerű tájékozódás. Itt valahogy minden pont ott van, ahol annak lennie kell.

Az oldal felső részén például megtalálhatjuk azokat a gyártókat, akiknek a termékeit itt forgalmazzák. Én aztán igazán értek ehhez, így nyugodtan kijelenthetem, hogy itt csak a legnívósabb márkák találhatóak meg. Vannak köztük olaszok is, melyek az én személyes kedvenceim.

Ha egy táska online vásárlásáról van szó, abban ez a hely az élen jár, hiszen nagyon egyszerű ennek a folyamata. Én már regisztráltam is hozzájuk, így már a hűségprogramjukban is részt vehetek, melynek a segítségével még jelentős összegeket is spórolhatok itt a későbbiekben.

Ezt már egyébként a barátnőm is megtette, és mind a ketten nagyon elégedettek vagyunk az innen megrendelt táskánkkal. Én egy válltáskát rendeltem, ő pedig egy kézitáskát, de ezeken kívül számtalan más típus is megtalálható itt.