A link, amit kötelező minden kismamának megnézni – babakocsi vásárlás

Ismeritek azt az érzést, mikor nem tudtok aludni, és teljesen céltalanul böngésztek az interneten? Általában ilyenkor találom a legjobb oldalakat. Bukkantam már így rá a kedvenc táskámra, akciós kuponokra a kedvenc cukrászdámba, koncert időpontokra és mindenféle kedvezményre. Nem csak vásárolgatásra használom az internetet, de azt hiszem, hogy a kapcsolattartáson és az információszerzésen kívül ez az egyik legfontosabb, amire használom.

Amióta anyukám sűrűbben lóg a világhálón, rendszeresek lettek az olyan üzenetek, mikor linkeket küld át nekem, rendszeresen megosztja velem, hogy éppen mire akad rá.

Mindennapos, hogy átküld egy-egy receptet, ruhaboltot, valami vicces videót, hogy nézzem meg.

Nemrégiben például átküldött egy honlapot, ami tele van babakocsikkal. nem igazán értettem, mi ez így hirtelen, aztán jött is a magyarázat, hogy a mai anyukáknak mennyivel könnyebb dolga van. Mikor én és a testvéreim kicsik voltunk, nem volt ennyi féle babakocsi, és nem voltak így egy helyre szedve. Nekik még sokkal többet kellett foglalkozniuk vele, hogy milyen babakocsit vegyenek, és honnan szerezzék meg, mert akkor csak személyesen tudták kiválasztani. nem volt ennyi fajta kocsi, nem volt ilyen bőséges a választék sem típusban, sem színben, és nem is tudtak más boltok kínálatairól és árairól tájékozódni, mint manapság.

Néha elfelejtem, mennyivel megkönnyítette az életünket az internet.

Például, mikor én kisgyerek voltam, elképzelhetetlennek tűntek a multi babakocsik, nekünk még két külön kocsink volt. Volt egy sima, a mózeskosárral, meg volt egy, amit össze tudtunk hajtani. Most meg mindez megtalálható egyetlen babakocsin. Állítható tolókar magasság, 360 fokban forgatható kerekek.

Szóval anyukám átküldte ezt a linket a multi babakocsikról, hogy mennyire szuperek, és mennyire megkönnyítik a mostani szülők életét.

Böngészni kezdtem az oldalon, és rájöttem, hogy ez valójában milyen szuper honlap. Tele van mindenféle információkkal a kocsikról, nem csak vakon bök az ember egy neki tetszőre, hanem tudja a pontos méreteket, hogy hány kiló, hogy milyen kicsire össze lehet őket hajtogatni, és még videók is vannak arról, hogy hogyan kell csinálni.
Emlékszem, mennyit szenvedtünk, mikor nem anyával mentünk valahova, és a nagymamámmal próbáltuk kinyitni a babakocsit. A húgom még kicsi volt akkor, elképzelhetetlen lett volna elmenni a játszótérig a babakocsi nélkül, hiszen akkor végig cipelni kellett volna őt hazafelé, mama pedig már nem bírta volna. Vagy egy órán át szenvedtünk azzal, hogy melyik pöcköt merre hajlítsuk, és hogy nyissuk szét a kocsit, majd beleültette a húgomat a félig nyitott kocsiba, mikor végül elege lett a szenvedésből.

Azelőtt sosem gondoltam, hogy a babakocsit kinyitni és összezárni ilyen nehéz feladat, hiszen anyukámnak mindig olyan egyszerűen ment!

Az oldalon rengeteg márkájú, típusú babakocsi van, ami egy leendő anyukának életmentő lehet. Nagyon nagy a választék, de az is biztos, hogy nehéz kiválasztani a megfelelőt.

Mostanában mindennel ez van. Annyi áru közül lehet már választani, hogy órákig el lehet szórakozni vele, hogy összehasonlítgassunk mindent. Szín, méret, forma, kivitelezés, anyag, rengeteg minden van, amiben eltérnek a megvenni kívánt szerkezetek, mindegyik tud valami pluszt, mindegyik egy kicsit más, hiába a tömeggyártás, minden sokkal személyre szabottabb, próbálnak minden felmerülő igényt kielégíteni. Csak hogy a már említett babakocsik példájával éljek, amikor én baba voltam, szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy babakocsi vázon cserélni lehessen a mózeskosarat és a sportülést is. Voltak olyan darabok, amiből ki lehetett venni a bélést és abban vinni a gyereket, de még azok is ritkák voltak. A technológia fejlődésével pedig minden fejlődik, még az olyan egyszerűnek tűnő dolgok is, mint a babakocsik.

Akármit szeretne venni, vagy tudni az ember, már csak egy jó link elegendő hozzá, hogy minden tudás a birtokában legyen, vagy a legkedvezőbb áron jusson hozzá a kívánt termékhez. Nem kell egész nap boltokat járni, csak be kell pötyögni, mit keresünk, és máris tudjuk, hogy a lehetőségeinknek és elvárásainknak mi felel meg a legjobban, hol tudjuk megszerezni a kívánt holmit, esetenként házhoz is hozzák őket.