Az érdekes domainek olykor különleges dolgokat takarnak

Van egy barátom, aki gyűjti az ígéretesnek tűnő webcímeket, linkeket, mert valahogy az a mániája, hogy kigyűjti: szolgáltatók, cégek mennyire ötletes domainekkel hívják fel magukra a figyelmet!

Gyakran küld át nekem is linkeket, ami hirtelen megtetszik neki (ezt csinálja egyetem óta, amikor még a szakdogáját is ebből írta), és sokszor dobott át már nekem valóban hasznos dolgokat így. Ott van például most a Mobilvízszerelő, hu országkódú webcím. Tehát így érhetők el leggyorsabban: https://mobilvizszerelo.hu. De mitől lesz egy vízszerelőből “Mobilvízszerelő hu”, mitől mobil, stb?… Gondolom ő is ezen tűnődött el először.

Rájuk néztem, mert engem is érdekelt, és megint nagyszerű szolgáltatásba futottam! Esélyes, hogy sokszor húzhatnak például ők ki majd a csávából. Budapesten és Pest megyében egy rakás szerelési munkára ígérik, hogy kijönnek rendkívüli gyorsasággal, és ehhez nem is kell nekünk hívogatni őket. Ott a weblapon kérhetünk visszahívást, de az a lényeg, hogy már ezen a “kérelmi ügyintéző lapon” (nem tudom, hirtelen, hogy minek is nevezzem) már előre le lehet írni a panaszunkat, ezzel meggyorsítva az egész folyamatot!

Kiváló ötlet! Ugyanis tényleg rengeteg szerelési munka igényével riaszthatók, és ha ilyen módon kérünk visszahívást, hogy mindent jelzünk előre, gondolom elképzelhető, hogy már rögtön az a szerelő hív minket vissza, aki a terület szakértője és mielőbb szabaddá tudja tenni magát. A Mobilvízszerelő hu tehát újragondolta, hogy miként lehetne gyorsítani mondjuk egy csőtörés megoldásának vagy egy duguláselhárításnak a tempóját.

Ti is mindig utáltátok, hogy mikor felveszi valaki ilyen ügyben a kagylót, egy unott szaki válaszol többnyire, aki azt se tudja, mikor lesz erre ideje?… Na, hát itt lehet ennek a területnek a valódi reformja!

Szóval az a lényeg (amit az előbb megfelelő kifejezések megtalálásának hiányában nem tudtam jól körülírni), hogy kattintsatok (ha bármire szükségetek van tőlük) a figyelemfelkeltő nagy sárga gombra a jobb felső sarokban és már írhatjátok is mi a panasz + meg kell adni nyilván a legfontosabb elérhetőségeinket. Szakterületeik: vízszerelés, csatornázás, duguláselhárítás, csőtörés, fűtésszerelés, csatornakamerázás… Sürgős javítási igény esetén ígérik, megpróbálnak akár egy órán belül kiérni. És erre nem csak Budapesten van esély! Nagyon sok tucatnyi településnevet olvashatunk az oldaluk alján, szóval Pest megyeszerte tudnak jönni bárhová szinte.

Remélem, ezzel most én is hoztam egy jó kis tippet bárkinek, hisz tényleg olyan szakmákról van szó, amik képviselői rendkívüli ügyekben tudnak segíteni, ami néha valóban nem tűrhet halasztást.

Mobilvízszerelő hu