Szolnoki lakások kapcsán is vannak remek linkek

Egy barátommal a minap összefutottam, s azt mondta, mivel én nagyon tájékozott vagyok azzal kapcsolatosan, hogy miként lehet a legkülönbözőbb dolgokat megtalálni az internet nyitottnak tűnő, de azért éles szemeket és füleket igénylő világában, arra kér, segítsek neki azzal kapcsolatosan, hol található eladó lakás Szolnok településen.

Azt javasoltam neki, nézzen körül egy általam már régóta ismert oldalon, ahol több ilyen ingatlan hirdetését is megtalálja, s kedvére válogathat közülük. Mondta, hogy olyanokra rá sem akar nézni, amelyeket nem engedhet meg magának, mert csak a szívét fájdítaná. Megnyugtattam, hogy ezen az oldalon alapvető funkció az értékhatárok beállítása, így nincs mitől tartania, sőt, az alsó határ beállításával azt is elérheti, hogy azok a találatok, melyek az igényszintjét nem érik el, elő sem kerülnek a találatok között.

Nagyon hálás volt, s azt mondta, ahogy beírta, hogy eladó lakás Szolnok, rögvest egymást érték a jobbnál jobb lehetőségek. Elmentett néhányat, amelyeket átküldött a feleségének, hogy véleményezze. Mondtam neki, hogy ha valamelyik nagyon tetszik neki, azt tegye a könyvjelzők közé, nehogy később ne találja meg. Megköszönte ezt a tippemet is. Nem sokkal később találkoztunk, s lelkesen újságolta, hogy már három címre is megbeszélte a háztűznézőt. Azt mondta, mindegyik hirdetés nagyon ígéretesnek tűnt, bár az egyiknél nem talált képeket, de így is akar neki adni egy esélyt, mert a leírás alapján nagyon jó ingatlan, s az ára viszont ehhez képest alacsony. Kicsit szkeptikus vagyok ugyan, de az is igaz, hogy mi is így vettünk egy nagyon takaros kis házat, szóval az is lehet, hogy nekik is szerencséjük lesz.