Hogyan nyertem meg egy link segítségével egy fogadást

Hiszem és vallom, hogy manapság a szex kivételével bármit meg lehet oldani online (nyilván azzal is lehet próbálkozni, de azért mégse lesz annyira jó, mint élőben…).

A barátnőm gyakorlatilag hülyének néz emiatt a hozzáállás miatt, és mindenáron próbálja bebizonyítani nekem az ellenkezőjét, szóval fogadtunk, hogy fel fogom tudni úgy újítani a lakásom, hogy nem fogom közben kitenni belőle a lábam.

Nagyjából három nap alatt sikerült embert találnom a konyhára és a hálóra, volt már festőm, kárpitosom, lakatosom, villanyszerelőm, mikor is eljutottam a fürdőszobáig. Szeretném megosztani veletek a linket, ahol megtaláltam a legjobb fürdőszoba ötleteket képekkel.

Komolyan, ez még sokkal praktikusabb volt, mint letölteni egy lakástervező programot, mert nem is igényelt különösebb képességeket, csak össze kellett írnom a kívánságaim és beküldeni nekik. Sőt, még ezt is a lehető legkönnyebb volt megtenni, hiszen nem magamtól kellett ezeket a szempontokat kitalálni, a FürdőSzoba Ötletek weboldalon már a kezdőoldalon ott van ez a kis lista, ami alapján simán ki lehet találni, hogy milyen fürdőszobát szeretne az ember magának.

Imádtam, hogy nem kellett a Google-ben a nyolcadik oldalnyi találatot is végig nézni a „fürdőszoba ötletek képekkel” kulcsszóra, hanem egyszerűen csak felléptem erre a weboldalra, párat kattintottam, egy kicsit olvasgattam, átnéztem az általuk megadott szempontokat, aztán nagyjából minden infót megkaptam, amire csak szükségem volt, plusz fürdőszoba ötleteket képekkel.

Imádom az új fürdőm, és még a fogadást is megnyertem!