Nyugodtan rendelhet az ember internetről még polcokat is, ha megbízható a forrás

Az internetnek nagyon sok hasznos velejárója is van, akárki akármit mond. Nemrég kezdtem csak el az internetről rendelni termékeket, mert azelőtt nem igazán bíztam a webshopokban valami nagyon. Annyi rémsztorit hallani, amikor valami teljesen más terméket küldenek ki a világ másik feléről, mint amiért a megrendelő fizetett, aztán se pénzvisszatérítést nem kap, sem a valóban rendelt terméket. De aztán rájöttem, hogy ennek annyi a nyitja, hogy megbízható helyről kell rendelni. Nem egy no-name távol-keleti vagy akár szomszédos országbeli, gyanúsan google-fordítóval megszerkesztett szövegű oldallal akartam kezdeni a tapasztalatszerzést a netes rendeléssel kapcsolatban, de nyilván a későbbiekben sem ilyen helyeken vásárolok. Csakis olyan oldalakról rendelek termékeket, ahonnan már a barátaim, ismerőseim vagy családtagjaim is rendeltek és jó tapasztalatokat szereztek velük kapcsolatban. Így nem is lesz semmi baj, mert ha mégis valami hiba csúszik a szállításba vagy a megrendelésbe, a cég garanciát vállal rá és megküldik a rendelt csomagot.

Ezért is voltam nyugodt, amikor az egyik kollégám átküldött nekem egy linket, amire kattintva egy fém polcrendszereket és állványokat forgalmazó cég webshopja jelent meg. Mondta a kollégám, hogy ő már rendelt innen salgó polcot a garázsába és az maximálisan biztonságos, strapabíró és praktikus. A Rackinglog cégcsoportja már több mint 25 éve sikeres a fém polcok, raktározási és irattárolási termékek piacán, ez alapján egyértelmű, hogy sok szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek, ami garantálja, hogy megbízzon bennük a potenciális ügyfél. A cég Európa-szerte több országban is részt vesz raktártechnikai projektekben. A honlapjukon a cég bemutatkozóoldalának az alján le lehet tölteni egy prospektust, ahol bővebb információkat is kaphatunk a cégcsoportról. A honlap abszolút áttekinthető és könnyen megtalál az ember mindent, amit szeretne. A főoldalon fel vannak sorolva a főbb termékek, amiket forgalmaznak: salgó polcok, fém polcok, raklapos polcrendszerek, gördíthető polcrendszerek és karos állványrendszerek.

A kollégám azért küldte el nekem ezt a linket melegen ajánlva, mert említettem neki, hogy a raktárba elférne már egy új galériás állványrendszer. A Rackinglog honlapján pedig bőven akad választék fém polc- és állványrendszerből, úgyhogy itt nyugodtan tudok válogatni és nézelődni. A galériás állványrendszer vagy más néven többszintes polcrendszer azért nagyon praktikus és lenne optimális a raktárba, mert széltében nem olyan nagy a területe, viszont a belmagassága nagyon magas. Így inkább vertikálisan érdemes gondolkozni, sokkal jobban kijövünk, ha feljebb építkezünk és kihasználjuk a raktár magasságát. A kézi rakodású moduláris polcrendszerekkel több emeletes szerkezetek is kialakíthatóak, amikben közbülső járószintek is elférnek. Egyedi kiegészítőket is lehet hozzá rendelni, mint lépcső, korlát vagy feladókapu. A galériás állványrendszer magassága 200-tól 800 cm-ig terjed, a mélysége 30-tól 120 cm-ig, a polclemezeket pedig 3,3 cm-re lehet egymástól beakasztani. A fém polcrendszer terhelhetősége és teherbírása igen nagy.

Rákattintottam az ajánlatkérésre, itt leírtam az üzenetben a raktár paramétereit, szélességét, magasságát és hogy milyen anyagokat szeretnék tárolni a leendő polcrendszeren. Ezután a cég felvette velem a kapcsolatot és eljöttek egy személyes helyszíni felmérésre. Ez alapján elkészítették a galériás állvány tervrajzát és hozzá egy árajánlatot is kaptam. Nagyon tetszett a szakemberek elképzelése mind kialakításban mind anyagilag, úgyhogy alá is írtam a szerződést. Legyártották az alapanyagokat, majd kiszállították és az erre kiképzett profi szerelőcsapat precízen felszerelte az egész galériás állványrendszert a raktárba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, pontosan ez az, ami hiányzott a raktárunkba.