Linkek, amikkel bármit beszerezhetsz online – már a ruhák is rajta vannak

Én már nagyon hosszú ideje szinte minden bevásárlásomat online végzem.

A boltok már csak annyit jelentenek nekem, mint a linkek, amikre rákattintok, hogy beszerezzek egy-két éppen szükséges terméket.

Legyen szó akár akciós motorolajokról, akár a jól bevált ajakápolókról, online, házhozszállítás segítségével szinte mindent meg tudok szerezni, amire szükségem van.

Be kell vallanom, a ruhák sokáig nem voltak rajta azon a linklistámról, amit azért gyűjtöttem, hogy mindenem meglehessen anélkül, hogy sorba kéne állnom.

Ez azért volt, mert mindig féltem tőle, hogy ha valamit ott rendelek, akkor az visszafordíthatatlan lesz: és egy ruhánál bizony könnyen előfordulhat, hogy egy mérethiba miatt esetleg visszaviszem a boltba, főleg akkor, hogyha előtte nem is volt alkalmam felpróbálni…

Előbb-utóbb azonban eljött az az idő, amikor én is kipróbáltam egy webshopot, mert épp egy olyan speciális miniruhát kerestem, amihez hasonlót sehol nem találtam a városban.

Egy filmszereplőhöz hasonlóan akartam felöltözni, viszont bármennyit is sétáltam Budapesten, mindegy, hány ruhaboltba mentem be, sehol nem volt hasonló termék.

Ekkor jutott azonban eszembe, hogy online sokkal nagyobb választékom lesz, hisz ott egy bolt minden termékét egyszerre fogom tudni megnézni – ráadásul gyalogolnom, sorban állnom se kell.

Így aztán félretettem az aggodalmaimat, és elkezdtem miniruha webshop után keresni, aminek hála nagyon hamar meg is találtam a megoldást.

Onnantól ugyanis, hogy rátévedtem az abutik oldal linkjére, rengeteg lehetőségem volt válogatni szebbnél szebb miniruhák közül, amelyek közül több pont olyan volt, mint amilyet kerestem.

Mikor már találtam megfelelőt, arra is rájöttem, hogy a méretek miatt se kellett volna aggódnom: a honlap teljesen pontosan, 5-6 helyen mérve leírta a ruha paramétereit, és csak annyi dolgom volt, hogy a saját adataimmal összehasonlítva azokat, választok.

Így aztán úgy éreztem, hogy egyáltalán nem kell izgulnom azon, hogy megfelelő legyen: ilyen pontosan, szám szerint még az üzletekbe se választottam magamnak pontosan ruhát.

A linket pedig miután végeztem a vásárlással, ugyanúgy mint a többi webshop oldalát, elmentettem magamnak – még nem voltam benne biztos, hogy vissza fogok térni, de azért a lehetőséget jó megtartani.

A ruha még két héten (a vállalt időtartamon) belül megérkezett hozzám, és onnantól kezdve vált biztossá, hogy a miniruha webshop koncepciója teljesen jó, és nekem is többet kéne használnom.

A méretek ugyanis pont jók voltak, a ruha stílusa tökéletes, olyan, amilyet kerestem, és ha jól végig gondolom a kisujjamat se kellett érte megmozdítanom, hogy megkapjam – na jó, ha belegondolok, pont a mutatóujjam végezte a legtöbb munkát, de még mindig jobb, mintha üzleteket kellett volna látogatnom.

Azóta már rendszeresen vásárolok innen, és legyen szó alkalmi overálról, kardigánról vagy kötött ruhákról, eddig minden ugyanolyan megelégedésemre szolgált, mint az első vásárlás, ami miatt véglegesen is a listámba került az oldal linkje.