Penny akciós újság online olvashatóan, a kockáknak is

A munka melletti napi bevásárlások, ha nem vigyáz az ember, elharapódzhatnak rajta. Kettőt pislogsz, és azon veszed észre magad, hogy egy vagyont elköltöttél a semmire. Mert megtetszik ez, kipróbálnád azt, és a kasszához kerüléskor máris van 5-6 ezer forintnyi áru a kosaradban. Sajnos én is hajlamos vagyok az ilyesmire, korábban egyáltalán nem voltam a tervezgetés híve. Viszont a dolgok megváltoztak amióta tudom, hogy van online olvasható penny akciós újság, és így rászoktattam magam arra, hogy előre összeállítsam magamnak, mik lesznek azok a dolgok, amiket be kell szereznem, és kalandozás helyett igyekeznem kell a lényegre koncentrálni. Mindez a munkatársamnak köszönhető, aki volt olyan kedves, és és a figyelmembe ajánlotta azt a weboldalt, ahol online tudom nézegetni az újságokat.

Egy ebédszünet alkalmával adtam elő a panaszaimat az irodában, valószínűleg drámaibban, mint amelyen valójában volt a helyzet, talán ez is sarkallhatta arra a kedves kollégát, hogy kifejezze segítő szándékát. Igazából akkor, helyben nem mondott semmit, mint aki nem is hallotta, csak egy-két nappal később jött oda, és hozakodott elő a témával. Mondta, hogy fülön ütötték a szavaim, ugyanis jó darabig ő is hasonló gondokkal küzdött, ráadásul hozzá se dobnak be soha semmilyen reklámkiadványt, és csomószor azt se tudta, mit akar amikor eljutott a boltig. Mivel ott helyben már annyi inger és ajánlat éri az embert, így teljesen összezavarodhat, és a végén egyáltalán nem azt veszi, amire szüksége lenne, vagy ha igen, akkor a jóval drágábbat. Ezért szeretné az én figyelmembe is ajánlani azt az oldalt, ahol mindig fent van a penny akciós újság online lapozható formában, és így bármikor elérhető az aktuális termékkínálat. A számítógépemen is kikereste az oldal linkjét, hogy keresnem se kelljen.

penny akciós újság

Bevallom, nem is tudtam korábban, hogy ilyen létezik, ezért is lepett meg a dolog. Ha egy kis kitérővel megyek hazafelé, akkor ott pont van is egy Penny, ott simán elintézhetem a bevásárlásaimat. Így gyakorlatilag, mint akit evezővel tarkón vágtak, belém ütött a felismerés, hogy ezzel egyszer és mindenkorra elintéződhet a gondom. Meg is nyitottam a weboldalt, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy valóban, ott van az aktuális penny akciós újság jó minőségben, lapozhatóan. Alaposan megráztam a kolléga kezét, és megköszöntem neki, hogy megosztotta velem a felfedezését, hiszen ezzel valószínűleg nem csak pénzt, de időt is jócskán fogok tudni spórolni. Mondta, hogy nagyon szívesen máskor is, ha bármi gondom van, szóljak. Kedves srác, az egyszer biztos.

Amikor volt egy kis időm, azonnal nyitottam is meg az oldalt, amin a penny akciós újság online olvasható, és alaposan beleástam magam. Kiderült, hogy egy csomó mindent eddig sokkal drágábban vagy rosszabb minőségben vettem, mint ahogy itt tehettem volna! Bele se merek gondolni, hogy a nemtörődömségem miatt hány ezer forintot adtam ki feleslegesen! eldöntöttem, hogy ha már ilyen jeles és eredményes nap van, akkor ez akár alkalmat is szolgáltathat arra, hogy leteszteljem a rendszert! Össze is írtam magamnak egy kis listát azokról a dolgokról, amiket ezúttal feltétlenül meg kellett vennem, és így a lehetőségekhez képest teljesen felkészülten tudtam elindulni. Útközben is többször elővettem a telefonomat és ránéztem, hátha valami kimaradt, netán elfelejtek valamit, azonban végül nem adtam a listához semmit. A penny akciós újság digitálisan is tökéletesen megállta a helyét, maradéktalanul be tudtam vásárolni. Még egy csokit is vettem a kollégának hálám jeléül, nehogy azt higgye, ki akarom használni.