Legjobb, ha egy helyen gyűjtjük a fontosabb linkeket

Sok olyan linket találtam már a neten, amit szerettem volna későbbre elmenteni. Mivel a memóriám nem a legjobb, jobb ötletnek találtam elmenteni őket, ahelyett hogy a honlapok címét próbáltam volna megjegyezni. Ebből azonban az lett, hogy sosem találtam meg azt a linket, amit éppen akartam. Végül készítettem egy külön dokumentumot, amelybe beírtam az oldalak címeit, és mellé a hozzájuk tartozó linket. Így ezután mindig meg fogom találni, amit keresek.

A gyűjteményem legújabb tagja egy autószerviz weboldala, amire gumicsere miatt találtam rá. Mindig gondot okozott a számomra (és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül) a tavaszi és őszi gumicsere szezon idején kialakuló hosszú várakozási idő. A Méta Autószerviz honlapján nagy örömömre online időpontfoglalás is elérhető volt, így elkerülhettem a telefon mellett töltött hosszadalmas órákat, és még a szerviznél történő sorban állást is. A weboldalról megtudtam, hogy a Méta Autószerviz a kezdetekben kizárólag gumicserével és szervizzel foglalkozott. Annak ellenére, hogy ez később számos egyéb szolgáltatással egészült ki, még mindig az egyik legfőbb profiljuk a gumicsere. A legmodernebb eszközökkel és profi munkatársakkal dolgoznak az ügyfelek -és autóik- elégedettségéért.

A honlapjukon galéria is található, így én is kényelmesen előre megnézhettem, hogy hol és milyen környezetben fognak foglalkozni a kocsimmal. Továbbá különös érdeklődéssel figyeltem meg, hogy a felületen elérhető egy autós témákkal foglalkozó blog. Itt sok hasznos cikket helyeztek el, amelyek segítségével tájékozódhatunk az egyes alkatrészek működéséről, tulajdonságairól, vagy szerelési folyamatok menetéről. Összességében nagyon megszerettem ezt a szervizt, és mindenkinek szoktam ajánlani, ha gumicsere vagy egyéb probléma miatt szeretne felkeresni egy autószerelő műhelyt.