Siófoki szállás linkjére találtunk egy barátunk segítségével

A nyár közeledtével, bevallom őszintén, hogy kezdtünk a párommal kicsi bepánikolni, hogy még nem találtunk sehol sem magunknak semmilyen nyaralási lehetőséget sem. Úgy alakult a tavasz, meg előtte a tél is, hogy nem nagyon volt arra időnk, hogy ilyesmiben gondolkozzunk. Most azonban, gyorsan kellett találunk valamit. Ha Gabó barátunk nem talál rá erre a siófoki szállás kínálatára, nem is tudom, hogy hogyan oldottuk volna meg idén a nyaralást. Pedig hát nagyon ránk fér amúgy egy kiadós pihenés!

Mint az kiderült, több ismerősünk is hasonló helyzetbe került. Ezért elhatároztuk, hogy összefogunk, többen, a barátainkkal és megpróbálunk közösen találni valami helyet a nyárra, ahol több napot pihenhetünk.

Gábornak köszönhetően, aki a legleleményesebb a baráti társaságban, egy ennél sokkal jobb lehetőséget sikerült kifognunk. Addig kutakodott ugyanis, amíg a különböző véleményező csoportok között talált egy linket, ami egy siófoki szállásra vezetett.

Alaposan belevetette magát a szállás oldalának tanulmányozásába és mire minket is felhívott, már teljesen biztos volt, hogy ez a siófoki szállás lesz az, ahova mindnyájan el fogunk látogatni. Jobb helyet el sem tudok képzelni egyébként egy nagy baráti összejövetelhez. Én még gyermekként voltam a Balatonnál és már akkor is nagyon élveztem, hiszen a táj errefelé gyönyörű és a fiatalok nagyon tudják élvezni, ha kicsit kiszakadhatnak a városi közegből.

Siófok akkor és most

De fiatal felnőttekként és biztosan fantasztikus napokat fogunk itt eltölteni. Igaz, hogy most leginkább a balatoni borvidék vonzó lehetőségei ejtenek minket rabul. De az is biztos, hogy ha már arra járunk, akkor utána fogunk járni a kínálkozó lehetőségeknek.

Én körbe akarom járni a tavat, meg akarom nézni a tanösvényeket és ha úgy alakul még Tihanyba is elmennék megnézni az apátságot. Kíváncsian várom, hogy a többiek mit terveznek! De olyan eszméletlenül sok lehetőségünk lesz a különböző programokra, hogy biztosan meg tudunk majd egyezni közös elfoglaltságokban és különálló programokban is.

Az biztos, hogy ha a valakinek nem lesz kedve sehova sem menni és végig az apartmanban marad, akkor is egy fantasztikus és roppant pihentető élményben lesz része. A képek és a leírás alapján ugyanis mesésnek tűnik!