Székhelyszolgáltatás a nyugodtabb mindennapokért

Az interneten szerintem számos hasznos linket lehet találni. Mi ezeket üzenetben szoktuk egymásnak elküldeni a barátnőmmel, ami nagyon egyszerű, hiszen csak rá kell kattintani, és már ott is vagyunk azon az oldalon, amit a másiknak szerettünk volna elküldeni. Ha például egy videót vagy receptet szeretnénk a másikkal megosztani, akkor nem kell elkezdeni begépelni a keresőbe a recept nevét vagy a videó címét, hiszen a linkre kattintva könnyen megtalálhatjuk azt. Pont egy ilyen linkküldés alkalmával a barátnőmnek köszönhetően találtam meg azt a szolgáltatást, ami végül megkönnyítette az életemet. Ugyanis a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát küldte el, és bár ugyan nem ismerte ezt a szolgáltatást, de mivel tudta, hogy éppen cégalapítás előtt állok, úgy gondolta, hogy ez még nekem is jól jöhet. Milyen igaza lett!

A székhelyszolgáltatásnak az a lényege igazából, hogy a cégünknek a székhelye nem az otthonunkban vagy az általunk bérelt irodában van, hanem Budapesten vagy Újlengyelen. Mindkettőnek megvan a maga előnye, viszont utóbbi településen nem kell iparűzési adót fizetni. Ez nagyon jól hangzott, de egy kicsit idegenkedtem a dologtól, hiszen megnéztem a térképen, és tőlem igen messze található Újlengyel. Ez nem tudtam, hogy fog-e gondot okozni. Ezért kicsit jobban beleástam magam az infókba a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalán, ha már ott voltam. Mindenesetre az megnyugtató volt, hogy a székhelyszolgáltatás árak egyáltalán nem voltak magasak, szerintem azt bárki meg tudja engedni magának, ráadásul csak félévente kell fizetni. A távolság, mint megtudtam, nem akadály. Ugyanis a leveleim és a küldeményeim az újlengyeli székhelyre fognak érkezni, és a szekhelyszolgaltatas24.hu biztosítja, hogy a küldemények át legyenek véve, és biztosan eljussanak hozzám. Ezzel azt is ki lehet küszöbölni, hogy ne adj’ Isten elfelejtünk valami fontos küldeményt átvenni. Ez ugyan nem hangzik komolyan így elsőre, a hatóságok viszont igen is komolyan veszik. Akár törlésre is kerülhet a cégünk adószáma, minket pedig a hatóság el is tilthat a cégvezetéstől öt évre. Így már mindjárt eggyel ijesztőbben hangzik. De pánikra semmi ok, a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségével ettől a veszélytől sem kell tartanunk.

Ha már a hatóságokról olvastam, kiderült számomra az is, hogy nem csak a küldemények átvételét veszik komolyan, hanem azt is, hogy megfelelően ki van – e helyezve a cégtáblánk közterületre. Ez is hangozhat akár bagatell dolognak is, de ebben az esetben is a mulasztásért hátrány érhet minket. Mivel a székhelyünk Újlengyelen van, ezért az esetleges hatósági kényszerintézkedéseket is a cég kell tűrje, nekünk nem kell ezzel foglalkozni. Ebből következik az is, hogy nem kell elviselnünk az otthonunkba váratlanul betoppanó hatóságokat sem, mint az előfordul abban az esetben, ha a saját lakhelyünk egyben a székhely is. Mivel kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik a szekhelyszolgaltatas24.hu, rengeteg jó ügyvéddel állnak kapcsolatban, így nem volt még olyan ügy, amelyet ne tudtak volna megoldani. Nekem az olvasottak alapján nagyon szimpatikusnak tűnt a cég, és a székhelyszolgáltatás árakat sem találtam olyan soknak, hogy ne engedhessem meg magamnak cserébe azért, hogy nyugodtabb legyen az életem. Nekem ez a szempont minden pénzt megér, hiszen inkább fizetek egy bizonyos plusz összeget, ha cserébe nem kell állandóan azon járjon az agyam, hogy vajon elronthattam – e valamit. Nagyon hálás voltam a barátnőmnek, hogy ilyen hasznos linket küldött nekem.