Csak megbízható forrásból rendelek nyári gumit

Manapság az internet világában elmerülve gyakran tapasztaljuk, hogy nem minden arany, ami fénylik, vagyis nem szabad minden ismeretlen eredetű cikknek, hírnek, posztnak hinni. Az is előfordul, hogy egy álhírben forrásként megadott linkhez tartozó oldal egyáltalán nem is létezik. Nagyon elővigyázatosan kell bánnunk és mindig némi fenntartással kezelni, ha valami gyanúsat olvasunk az interneten. Nem egyszer látok kamuhíreket a közösségi oldalakon is, egyes rokonaim is gyakran esnek abba a hibába, hogy bármit elhisznek, amit az interneten olvasnak, sőt, meg is osztják ezeket az oldalakat, ezzel másokat is behúzva a csőbe.

Ezért, ha valami fontos dologról van szó, vagy megbízható céget, webáruházat keresek, inkább ismerősök ajánlásain keresztül járok el. Nem szeretek tárgyakat rendelni mindenféle olcsó, népszerű webshopról, mert nem egy sztoriról hallottam már, amikor a rendelt termék elég kifogásolható állapotban, vagy egyáltalán nem érkezett meg, vagy esetleg a megrendelő nem is azt az árut kapta, amiért fizetett. A lányom például Kínából rendelt egy kis olvasólámpát, ami törötten érkezett meg, viszont eleve nem volt akkora érték, hogy megérje akármit is tenni az ügy érdekében. Még ha nem is nagy értékű, drága dolgot rendel az ember, akkor is bosszantó, ha nem a várt minőségben részesülünk.

A nyári gumikból fontos a megbízhatóság

E hónapban aktuális, hogy a téli gumikat az autómon nyári gumikra cseréljem. Nagyon fontosnak tartom a biztonságos közlekedést az utakon, ezért a gumiabroncs cseréjével sosem késlekedem és nem is bánom, ha esetleg több pénzt kell rászánnom a biztonság érdekében. Az egyik barátom elmesélte, hogy ő épp a napokban rendelt új nyári gumikat az autójára, mégpedig egy népszerű cég webshopjáról. Utánanéztem az oldalnak, ahol nagy örömömre éppen nyári gumi akció volt, mégpedig nagyon márkás, megbízható termékek árusításával.

Nyugodtan lapozgattam az oldal virtuális lapjait, mivel az ismerősömben, aki az oldalt ajánlotta, teljes mértékben megbízom. A főoldalon több menüpontból is lehet választani. Kaphatunk segítséget a megfelelő gumiabroncsok kiválasztásához, ami nagyon jól jön, ha nem vagyunk benne biztosak, melyik lenne megfelelő az autónk számára. A lapon fel van tüntetve a szállítási díj is, ami 1290 Ft gumiabroncsonként, melyeket házhozszállítással is lehet kérni.

Rögtön a főoldalon kapunk még egy kis segítséget: a legnépszerűbb téli és nyári gumik fel vannak sorolva méret és márka szerint, ez ad egyfajta támpontot, hogy melyik termékeket érdemes nézegetni. A fönti keresőben méret, márka és kulcsszó szerint is van lehetőség gumikat keresni. Beírtam az autóm típusát, ami Citroen C3-as, a gyártási évét, típusát és kivitelét. Ezen adatok alapján egyből mutatott az oldal rengeteg találatot, mind olyan nyári gumi, amire nekem szükségem lehet és az autóm felnijére tökéletesen passzol. A bőség zavarában „szenvedve” sokáig böngésztem a találatok között, mivel nagyon sokféle márkát sorakoztat fel az oldal.

Egyszerű a megrendelés folyamata

Kiválasztottam végül egy híresebb, megbízhatónak ítélt márkát, aminek pont jók voltak a paraméterei az autóm számára. Regisztráltam az oldalon, hogy a következő vásárlásnál emlékezzen rám és így gyorsabban menjen. Kosárba tettem a négy darab nyári gumit és megrendeltem. Lehet választani utánvét és kártyás fizetés közül is. Én az utóbbit választottam, mert praktikusabbnak gondolom.

Általában 1-2 nap a szállítási idő, attól függően, hogy épp főszezon van-e. Ebben az esetben a szállítás minimálisan elhúzódott. Én 2 munkanap múlva már meg is kaptam a rendelt gumikat, igazán kifogástalan állapotban. Ha esetleg bármi gond adódna a gumikkal, élni lehet a gyártói garanciával, de erre egyébként nagy valószínűséggel nem lesz szükség.

Örülök, hogy azt az oldalt választottam, amit az ismerősöm ajánlott

Elmentem kicseréltetni a gumikat a szervizbe, mert fontos, hogy ezt a munkát szakértők végezzék el. Nagyon simán, megbízhatóan közlekedik az autóm az új nyári gumikkal. Örülök neki, hogy az ismerősöm ezt az oldalt ajánlotta, mert így nem kellett kockáztatnom, hogy az interneten talált oldalak vajon megbízhatóak-e. Én is bátran ajánlom bárkinek ezentúl a gumidiszkont.hu webáruházat, mert nekem nagyon bevált. A hírlevelükre is ajánlott feliratkozni, ami nagyon hasznos, mivel mindig lehet értesülni a friss akciókról, ajánlatokról, új termékekről.