Ezt a linket keresed, ha szappant akarsz gyártani

Persze, jó a kérdés, hogy mégis miért akarnál szappant gyártani, de miért ne? Én például gyártok, és nem unatkozó nagymama vagyok, de még csak nem is nő, hanem egy vállalkozó férfi. De ez a hobbim, és egyszerűen imádom. Hasonló, mint a főzés.

Amikor elkezdtem, én sem tudtam, hogy honnan szerezzek ehhez alapanyagot, nem tudtam, hogy miből lesz kecsketej szappan, nem tudtam, hogy hogyan készítsem el. De egy link-kereső oldalon megtaláltam a megoldást, egy gyakorlott kézműves dobta át a linket egy fórumon. Ezt a linket kaptam: humanityaruhaz.hu/termek/melt__pour_kecsketejes__feher_szappanalap_1_kg

Ez már hónapokkal ezelőtt volt, de a mai napig folyamatosan használom ezt az oldalt, ráadasul napi szinten. Ez egy webshop, ahol megtalálsz minden alapanyagot és eszközt, ami ahhoz kell, hogy házilag gyárts kozmetikumokat, krémeket, kencéket, és szappanokat. Nem csak úgy egy séma szerint, hanem minden variációban, szabadon. Én beleszerettem ebbe! Eleinte csak magamnak és a családnak csináltam, ma már az ismerősöknek is adok belőle, és ki tudja, lehet eladni is el fogok párat.

Az oldalnak azért is volt óriási szerepe abban, hogy ennyire megszeressem ezt a hobbit, mert ez nem csupán egy átlagos webshop. Nem csak simán rendelni tudsz róla, hanem vannak fent elkészítési javaslatok is a termékekhez, akár egy recept egy főzős oldalon. Ráadásul anyagilag is könnyítik a vásárlásod kuponos akciókkal, vagy azzal, hogy elengedik a szállítási díjat, ha nagyobb tételben vásárolsz.

Továbbá nagyon szimpatikus még az oldalon, hogy megtalálhatóak vásárlói vélemények is, és kérdés szekció is a termékek alatt, és ez teljesen be tud vonni ebbe a világba. A szállítás nagyon gyors, akár 48 órán belül kiérkezik hozzád a rendelt termék. A fizetés folyamata is egyszerű, és megbízható is, amit az elnyert minősítése is mutat a boltnak, tehát nem kell aggódnod, hogy fizetsz, és nem kapsz semmit.

Ha ilyesmi hobbid van, vagy ebben gondolkoztál, mindenképp nézz szét az oldalon, szappankészítéshez pedig használd ezt a linket: humanityaruhaz.hu/termek/melt__pour_kecsketejes__feher_szappanalap_1_kg. Én nem tudtam, hogy ez ilyen izgalmas dolog, biztos vagyok benne, hogy páran még beleszeretnek ebbe a tevékenységbe, amit akár vállalkozás szintjén is lehet űzni.