A link, ami még a lánybúcsú szervezésében is segít

Aki szervezet már lánybúcsút, az tudja, mennyire stresszes ez az időszak. Az ara amúgy is el van halmozva teendőkkel az esküvő kapcsán és noha ez lesz „élete legszebb napja”, rengeteg körülötte a teendő, rengeteg a szervezés és ilyenkor nagyon stresszesek szoktak lenni az emberek. Mindenki azon fáradozik, hogy minden a legjobb legyen, hogy a nap tényleg feledhetetlen legyen.

A lánybúcsú az utolsó olyan nap, amikor a menyasszony szórakozhat a barátnőivel mielőtt még férjes asszonnyá válna. Éppen ezért szeretné minden barátnő, hogy a lánybúcsú a lehető legtökéletesebb legyen, minden szempontból. Senki sem szeretné, hogy az ő szervezése alatt menjenek tönkre a dolgok, és persze mindenki arra vágyik, hogy a menyasszony számára ez a buli is teljesen felejthetetlen legyen.

Rengeteg rendezvényszervező iroda, klub és étterem kínál csomagot lánybúcsúkra, lehet limuzinokat, party buszokat bérelni. Kibérelhetők egész klubok, bárok, mindenki igyekszik a legjobbat nyújtani, nem csak a barátnők, hanem az esemény helyszínét biztosító szervezetek is.

Komoly munka megtalálni a megfelelő helyszínt, és ha sikeresen meg van, nem szabad elengednünk azt. Nem szabad elbizonytalanodnunk a döntéseinkben, az első megérzés általában be szokott jönni.

Nyár van, aki csak teheti, ilyenkor tartja az esküvőjét. A jó helyszínekre nehéz bekerülni, mindenki megtesz mindent, hogy az övé legyen a legjobb.

Ha lánybúcsút kell szervezned éppen, akkor te is nagyon hálás leszel ezért a linkért: https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/. Kereshetsz tovább lánybúcsú helyszíneket, de szerintem hagyd abba, ennél jobb ajánlatot nem fogsz találni.

Akkor találtam ezt a linket, amikor egy barátnőmnek segítettem keresgélni, mert a húga férjhez megy és Ő a felelős a lánybúcsú megszervezéséért. A Budapesti szokásos bulik helyett egy sokkal élvezhetőbb, Balatoni utazást rejt magában. A csomagban benne van egy vitorlás kapitánnyal együtt, korlátlan alkoholfogyasztás, buli belépők az aranypart legnevesebb helyeire.

Azért valljuk be, hogy egy vitorláson tartani a lánybúcsúdat mégiscsak sokkal királyabb, mit egy limuzinból kihajolva kiabálni a körúton. Azt hiszem, nem kell részleteznem, mennyire különleges lehet egy ilyen út, maradandó élmény lesz mindenki számára.

A hajóban lehet aludni is, és a másnaposság megfelelő kiheveréséről is gondoskodnak, ugyanis a választható csomagok közt van olyan is, ami magában foglalja a belépőket a környék legjobb hoteljának a wellness részlegére is.

Azt hiszem, hogy ez a tökéletes lánybúcsú receptje. Mindenesetre a barátnőmék most tesztelni fogják, hogy valóban olyan elképesztően jó-e az egész, mint amilyennek kinéz, de nem hiszem, hogy csalódást lehetne okozni egy ilyen ajánlattal.

Ha nekem most lenne a lánybúcsúm, ilyen szép időben, nyáron, én is azt hiszem, hogy valami vízközeli helyszínt választanék. Persze a buli sem maradhat ki, de a strandolás ilyenkor kötelező, sokkal kellemesebb egy ilyen környezetben tartani a lánybúcsút, mint a belvárosban aszalódni a napon a betonrengetegben. Persze, vannak zöld területek, de higgyétek el nekem, teljesen más a városligeti tóban csónakázni, mint a Balatonon vitorlásozni.

Nekem biztosan valami ilyesmi program lenne álmaim lánybúcsúján. Főleg, hogy az ára is meglepően kedvező az ajánlatnak. Ahhoz képest, mennyit kapunk mindezért a pénzért, egyáltalán nem drága.

Nektek milyen lenne álmaitok lánybúcsúja? Hova mennétek és mit csinálnátok?

Remélem, hogy ez a link sokatoknak segít a szervezésben. Minden lánybúcsú szervezőnek kitartást kívánok a szervezéshez és sok szerencsét a legmegfelelőbb hely megtalálásához. Bár, ha rám hallgattok, akkor ti is kipróbáljátok ezt az exkluzív bulit a vitorláson.