Az aktatáska a linkek közül

Általában nagy vásárlások előtt mindig alszom egyet. Ha ezt nem tenném, akkor bizony sok felesleges és értelmetlen dolgot megvennék. Még így is előfordul néha, hogy megveszek ezt-azt, amire igazából nincs is szükségem. Na de egyszer, mikor anyukámnak kerestem szülinapi ajándékot, ráakadtam egy oldalra, ahol nagyon jó minőségű aktatáskákat árultak kedvező áron.

aktataska

A szállítás 10 ezer forint felett ingyenes volt. Elmentettem a linket, és másnap mikor felkeltem, megrendeltem. Éjszaka rájöttem, hogy bizony ennél jobb áron nem fogok találni aktatáskát anyának. Ráadásul bőrt!

Szerencsére a táska elég hamar megérkezett, így jól be tudtam csomagolni a szülinapja előtt.

A party csak egy héttel később volt megtartva. Nagyon izgultam, hogy vajon tetszeni fog-e neki az ajándék. Kiskoromban mindig csak rajzoltam neki, vagy kézzel készített ajándékot adtam, de hát végül is akkor gyerek voltam. Amennyi pénzem volt, azt mind tőle kaptam. Ő pedig nem akarta, hogy ráköltsem a pénzt amit tőle kapok. Aztán pedig amikor diákmunkáztam, akkor mindig mondta, hogy azt a kevés pénzt,amit keresek, ne költsem rá. Inkább gyűjtsem meg valamire. Vagy menjek bulizni, kirándulni belőle.

Jó anya volt. És egy jó anya megérdemel egy jó ajándékot.

Amikor elérkezett a szülinapja, és kibontotta az ajándékot az öröm nem maradt el. Hihetetlenül boldog volt. Azt mondta, hogy még sosem kapott ilyen szép aktatáskát senkitől se. Pedig milyen nagy szüksége volt rá mostanában!

Anya csak egy van.